O erotike a sexe sa donedávna hovorilo iba potichu, no dnes je situácia iná a sexuálne služby už pokladáme za bežné, mnohí z nás, ktorí sú momentálne bez partnera alebo si jednoducho potrebujú niečo dokázať či im sexuálny život s partnerom nestačí a očakávajú čosi viac, všetci tí si môžu objednať dievča z erotického salóna. Sex priva privatportal.sk internetových stránkach uvádzajú svoju ponuku služieb aj typy dievčat.

privat

Zmena je život, vraví sa, no meniť partnera či partnerku každý chvíľu by asi nebolo veľmi reálne. Mnohí si však častokrát povedia, že postupom času už ich intímny život stráca iskru a mení sa na rutinu, čo im nevyhovuje a chcú viac vzrušenia. To im dokážu splniť šikovné a pekné spoločníčky, ktoré pracujú v erotických salónoch a poskytujú svoje služby každému záujemcovi o dobrý a vzrušujúci sexuálny zážitok.

Zákazník môže prísť do salóna alebo si dievča môže objednať na privat, to znamená kamkoľvek inde, kde si to želá. Dievčatá bez problémov prídu všade, kde budete chcieť, vy im musíte povedať svoju predstavu, čo vás priťahuje, aké praktiky by ste radi vyskúšali a po čom túžite. Tu už nie je namieste ostych, pretože ak sa im neotvoríte a nepoviete, čo chcete, nemôžu vám to ani splniť. V priestoroch salóna či sex privatu je príjemná atmosféra a všetko prebieha maximálne diskrétne.

people-g35ccd67df_1920

Zákazníci majú rozličné túžby, chcú klasiku alebo aj iné, tvrdšie praktiky či sexuálne hry s pomôckami alebo dve dievčatá naraz, všetko je možné a dievčatá splnia každé vaše želanie. Vašou úlohou je sa uvoľniť, užívať si každý jeden dotyk, pohladenie či maznanie, ktoré vás privedie až k rozkoši a vy pritom zabudnete na rutinu bežného dňa. Blondínky či tmavovlásky, mladšie alebo zrelé ženy, každá z nich je šikovná a čaká na to, kedy sa bude môcť o vás postarať, aby ste zo salóna odchádzali s pocitom, že sa vám splnil jeden z množstva snov či tajných túžob.