Tantrická masáž je erotická masáž o vysokom stupni sexuality a spirituality. Jedná sa o veľmi intímnu masáž, teda veľmi blízky kontakt medzi masírujúcim a masírovaným. Ako pri každej masáži, i pri tantrickej masáži je pre dokonalé precítenie každého momentu potrebné správne a pravidelné dýchanie, ktoré je zosynchronizované s programom, ktorý práve prebieha. Toto dýchanie musí byť vedomé, a teda, že sa človek sústreďuje na každý nádych a preciťuje každý výdych. Vďaka tomuto je možné prestať sa sústrediť na okolie a akosi vypnúť. Vedomým dýchaním sa človek zameriava na seba a vťahuje sa do svojho vlastného vnútra.

masaz

Pokiaľ tomu neveríte, zarezervujte si termín v tantrickom salóne a na vlastnej koži sa presvedčte o tom, že dýchanie zohráva veľmi dôležitú a nezanedbateľnú rolu. Vďaka poriadnemu, riadenému a vedomému dýchaniu možno vyniesť sexuálny zážitok do iných, ďaleko vyšších a možno pre niekoho aj neznámych sfér a zintenzívniť každý moment. Prežiť ho na maximum a vyžmýkať z neho všetko do poslednej kvapky. Pred masážou vás masérky, ktoré vás budú zaškoľovať aj ohľadom iných vecí, naučia správne dýchať. Príjmu vás pamätať na to, že nádych vnáša do vás radosť a harmóniu, s výdychom sa ventilujete a očisťujete.

zena

Masérky vás naučia jednoduchú techniku ako zvládnuť vedomé dýchanie a praktizovať ho počas celého programu tantrickej masáže pre maximalizáciu sexuálneho zážitku a nezabudnuteľných spomienok, ktoré si so sebou z masáže odnesiete. Nuru masáž je osviežujúca sexuálna masáž spadajúca pod tantrické masáže, a teda sa takisto radí do masáží erotického typu. Je výnimočná tým, že masérka počas nej využíva nuru gél, čo je gél vyrobený z morských rias a jeho zloženie je čisto na prírodnej báze. Nemá žiaden vlastný charakteristický zápach ani farbu a nespôsobuje alergické reakcie.